Rapala

Универсални подаръци за рибари

Има риболовци, които ядат, дишат и спят с мисълта за любимите си видове риби като сом, щука, пъстърва, кефал и други. Те намират щастието във всичко, което се закачи на куката, независимо дали това е бяла риба, шаран, сом или голям стар распер. Всъщност, колкото повече различни видове риби са уловени на излет, толкова по-добре. Все пак подправката в живота поддържа нещата интересни.

И така, какво трябва да изберете за риболовец, който иска риболовни действия, независимо какво кълве?

Е, разговаряхме с 20+ професионалисти в риболова от екипа на Rapala® и съставихме кратък списък с доказани примамки и такъми Rapala, Storm и Sufix, които буквално ще уловят всичко, навсякъде. Независимо дали обичате кастинг, тролинг, спининг или джиг, този избор на примамки предлага гъвкавост и ефективност, за да уловите каквото ротативката за риболов ви пусне.

Купете ги като отделни примамки или на куп и ги подвържете всички заедно като един подарък. Ако са за млад риболовец, за когото търсите сигурна примамка, която да улови нещо, това са идеалният избор. Всички тези примамки се предлагат във вашия любим търговец на дребно за риболов.

Rattlin ‘Rapala® – Размер No7 в Bluegill
Има причина Rattlin ‘Rapala все още да съществува след 30 години – той просто лови риба. Много риба. И всякаква риба – бяла риба, сом, бас, щука и распер са една малка част от жертвите на тази примамка. Стига се до тук: Rattlin ‘Rapala предлага перфектната комбинация между легендарното колебание и звук на Rapala, което засилва любопитството в рибите и предизвиква разследване. Лови се с дълъг каст и без да губите време навивате с макарата. Изтеглете я бързо или я водете бавно, така или иначе звучи като звънец за вечеря за риболов.

Rapala® Rippin ‘Rap® – Размер № 5 в Chrome
Rippin ‘Rap се отличава с безгъбест, дълбок профил на корема, предназначен за въртене, плуване и разкъсване. С тънкия си профил тази примамка пърха из водата. Силно вибриращо действие при бързо или бавно извличане, подчертано със силна, характерна дрънкалка BB. Текстурирани везни и хриле с дълбоко поставени 3D холографски очи. Това е просто супер лесна примамка за риболов, която е готова за действие.

Rapala® Shad Dancer® – Размер No5 в сребро
Тази многовидова стръв от балса вдъхновява моделът на Rapala® Tail Dancer® в сенчест профил. Плува безшумно, агресивно, със силно набиване на опашка. Проектиран да се гмурка дълбоко, независимо дали е хвърлен или тролен, това е чудесна примамка за спускане до риба, лежаща на дъното.

Storm® WildEye® Swim Shad – Размер No3 в Перла
Серията Wildeye от Storm е просто страхотна примамка за много видове. Тази стръв може да лови при различни условия и техники. С неутрална плаваемост, дрънкалка, холографско 3-D WildEye® плаващо фолио, тази стръв върши цялата работа вместо вас. Всичко, което трябва да направите, е да сте готови да засичате.

Sufix® Elite® – тест с тегло 8 lb., в Clear – 330 ярда
Sufix Elite ™ има ненадмината здравина и лесно управление. Това е перфектното влакно – готово за всичко, с което искате да се закачите, от сом до кефал. Превъзходна якост на опън и възли благодарение на технологията Micro Resin. Справя се по-добре и лее с лекота благодарение на патентован процес на оплитане.

Празничен бонус: Когато поръчвате, направете поръчката си до полунощ на 9 декември 2020 г., за да гарантирате доставка до 23 декември 2020 г.

Статията е преведена от официалния блог на Рапала и е пибликувана на български език първо на сайта rapala-bg.eu

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *