VMC

Тони Роуч е уволнен, за да лови риба с VMC

Тони Роуч очаква с нетърпение да лови риба тази година с примамки VMC. След като все повече се впечатлява от разширяващото се продуктово портфолио на VMC, наскоро той се присъедини към използването и популяризирането на VMC приспособления на лед и в открити води.

„Марката VMC нараства скокообразно в риболовната индустрия и излиза с много супер иновативни идеи и решения. Наистина модерни неща през последните четири до пет сезона, не само за открити води, но и за лед също “, казва Роуч, дългогодишен Rapala Pro. „Виждал съм много от новите концепции – включително някои неща, които все още не са излезли – и аз съм просто супер надъхан. Наистина, наистина съм развълнуван. “

VMC е уважавана марка на Rapala. Като такъв, маркетинговият екип в Rapala USA познава добре Роуч и беше развълнуван да го качи и на борда на VMC.

„Работейки с Тони в продължение на много години и виждайки какво носи на масата, на и извън водата, добавянето на марката и продуктовата линия на VMC беше очевидно допълнение към връзката ни с Тони“, казва Дан Куин Рапала, мениджър на местните промоции. „Той е един от най-квалифицираните многовидови риболовци, най-трудолюбивите работници и най-добрите момчета, които съм срещал. И тези качества се съчетават перфектно със специалистите от Rapala / VMC. Тони ще бъде голяма част от нашите професионални служители и маркетингови стратегии през сезоните на вода и лед през следващите десетилетия. “

Roach ще се възползва през цялата година от изчерпателната гама на VMC от блесни, джигове, куки и други принадлежности.

„На мен ми е възложено да преследвам големи щуки и костур“, казва Роуч. „Така че ловя с много различни техники през целия сезон, особено през лятото и зимата. Така че VMC просто се вписва перфектно в моя стил – всичко от джиг до блесни. Всичко е само качество до n-та степен. “

Блесните и джиговете VMC ще бъдат ключови компоненти в арсенала за леден риболов на Roach тази зима.

„Нямам търпение да ловя с VMC на лед“, казва той. „Те предлагат най-изчерпателното покритие на всичко, от което се нуждая, като риболовец, търсещ различни видове. Независимо дали са костурите, бялата риба или щуките, всичко, което търся през зимата, е покрито. “

В допълнение към Rapala Jigging Raps и Rippin ‘Raps, на които той отдавна разчита, Roach знае, че блесните са продуктивни и хващат риби. Изчерпателната гама от блесни за риболов на лед на VMC, казва той, включва „най-доброто представяне на всеки тип лъжица, от които имам нужда“.

„От лъскава лъжица до лъжичка за изтръпване, от блесна с дрънкалка до блесна за пълнене, цялата гама от блесни е покрита много добре“, обяснява той.

По-долу са описания на няколко блесни и джигове VMC, които Роуч ще използва тази зима, за да лови бяла риба и пъстърва.

Лъжичка за помпене
Голямото тънко тяло на Tingler Spoon потъва бавно и съблазнително при падането, привличайки отдалеч риби и ги кара да нанасят удари с хипнотизиращото си ранено действие на примамката.

Докато повечето блесни покриват само водния стълб с малък диаметър директно под дупката, тази блесна се издига отстрани, на необработена преди това територия. След това можете да го върнете към дупката си с помощта на къси хмелове, придавайки на рибите нов облик. Предлагат се в три размера: 1/16, 1/8 и 3/16 унции.

Лъжичка за бъркане
Уникалната „коленна сгъвка“ на Tumbler Spoon създава бавно преобърнато действие, което примамва дори и най-фината неутрална към отрицателна риба. Малко, метално острие на атрактор придава допълнителна светкавица и звук, когато се сблъска с лъжицата и куките. Лъжиците за накланяне се предлагат в три размера: 1/12, 1/8 унция.

Лъжичка за Flash Champ
Изработена от месинг за тежък режим, Flash Champ Spoon е проектирана за бързо придвижване към действието. Тайната на непостоянното му действие са скосените ръбове и заострения дизайн, които му придават непостоянно, пърхащо движение, на което нито една риба не може да устои. Предлага се в четири размера: 1/32, 1/16, 1/8, 1/4 унция.

Лъжица за дрънкалка
Потърсете лъжица за дрънкалка на VMC, когато трябва да извикате риба от разстояние. Отхвърлете го от пясък, камъни или кал на дъното, за да агитирате рибата да удря.

Лъжичките на дрънкалките разполагат със специално проектирана резонансна камера, изработена от тежък месинг и множество перли, позволява на риболовците да направят ракета само с фин удар, като същевременно доставят действие на примамката. Предлагат се в три размера: 1/16, 1/8 и 1/4 унции.

Сълза капка Jig
Вържете на капка за сълза при риболов на жива стръв под плувка, мъртва пръчка или връх нагоре. Широкият профил на джига и формата на капка, имитира примамка и друга водна храна.

Когато хищниците търсят хранене, но не желаят да преследват оживен, несвързан блестящ, дебелак или главен – Tear Drop Jig ще закрепи стръвта ви в зоната на удара. Тези джиги се предлагат в три размера: 1/16, 1/8, 1/4 унция.

Minnow Jig
Minnow Jig на VMC може да „свърши вашата мръсна работа“, като вкопае тежката си глава в дъното, за да разбуни големите хапки. В открита вода го дръпнете, за да създадете фино разтърсващо и танцуващо действие.

Предлага се в три размера (1/16, 1/8, 1/4 унции), Minnow Jig се отличава с перната опашка с флаш влакна, за да подобри допълнително неговото живото действие. Независимо от ситуацията, без значение от рибата, можете да завържете на Minnow Jig.

Pug Bug Jig
Pug Bug Jig разполага с широкоъгълната кука, която търсят риболовците. Ексклузивната кука VMC е специално създадена за риболов на по-големите примамки с меко тяло, предпочитани от успешните риболовци на панфиш и големите риби, които преследват.

Със своя широк профил, Pug Bug създава подобрено връщане на сонара, което улеснява наблюдението в дълбока вода с по-ниски настройки за усилване на чувствителността. Предлага се в три размера (1/64, 1/32 и 1/16 унции), Pug Bug ще увеличи максимално процента ви на свързване.

Ларви Jig
Larvae Jig на VMC, решението на ледения риболовец за ултра-фини панфиши, е подредено и готово да излезе веднага от пакета. Ловете така, както е, когато рибите ядат малки насекоми и безгръбначни; добавете eurolarva, когато искат малко по-голям профил и повече движение.

Връзвайте се на Ларва Джиг, когато чиста вода, интензивен риболовен натиск или условия на студен фронт имат риба във фънк. Приставките за ларви се предлагат в три размера: 1/200, 1/100, 1/50 унция.

Восъчна опашка Jig
Предварително нагласена с мека примамка Trigger X Wax Tail, Wax Tail Jig е смъртоносна комбинация за прегърнати от плевелите сини хриле и отворени басейни. Бавно дръпнете джига от восъчна опашка на място, когато рибите са във фини настроения. Неговото фино действие превръща зрителите в хапки.

Восъчните опашки се предлагат в четири размера: 1/100, 1/50, 1/32 унции. Ловете джига от 1/32-унция, когато рибите се насочват към по-голяма плячка. Спуснете до 1/100 унция. размер, когато ухапването стане трудно, или рибите се хранят с микро-безгръбначни.

Искате ли да ловите с Тони? roachsguideservice.com

Статията е преведена от официалния блог на Рапала и е пибликувана на български език първо на сайта rapala-bg.eu

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *