News

Подаръци за спинингисти, които ловят от брега

Не притежавате изискана лодка или кану каяк. И какво от това! Опознайте тайните на риболова от брега – имате мобилност на ваша страна. Сменяйте местата за риболов, от кей на кей, от нос на нос и от водоем на водоем. В крайна сметка има повече опции за облавяне на местата, отколкото притежаването на Рейнджър от 60 000 долара. Риболовците от брега често са познати като Dock Boy или Dock Girl.

Ако сте в търсене на идеалния подарък за ваш близък  Dock Boy или Dock Girl, не търсете повече. От Санта Бас знаят точно какво е необходимо на тези, които обичат да ловят от докове за максимално удоволствие от риболова.

Увийте ги поотделно и ги натъпчете в чорап или сложете всичко в кутия за сигурна изненада под дървото. Тези примамки и въдици за риболов със сигурност ще зарадват риболовците от всички възрасти и всички нива на умения. Просто казано: не можете да сгрешите. Благодаря на Дядо Коледа за това.

Rapala® оригиналния Floating® – 7
Rapala Original Floater в сребро е ТОП примамката за риболов в целия свят. Има причина да е в нашия списък „Риби от брега“. Няма примамка, за която е по-вероятно да завиждате на всички останали риболовци на дока. Независимо дали се води отгоре като повърхностна примамка, извлича се като плитък бегач или се тегли с придърпвания за средна дълбочина, действието на ранената жертва продължава да бъде неустоимо за риболов навсякъде. Ръчно настроен и тестван в резервоар, за да гарантира, че световноизвестното действие е направо от кутията.

Storm® 360GT Searchbait ™ – 3,5 инча, 1/8 унция.
Когато просто искате да знаете „Какво, по дяволите, така или иначе е във водата?“ пуснете на Storm 360GT и започнете да търсите отговори. 360GT Searchbait е най-добрата примамка за доверие, която е проектирана да лови навсякъде от рибари с различни нива на умения. Като примамка за търсене, тя ви позволява да покривате повече вода, откривайки повече риби. След като намерите риба, няма нужда да превключвате презентацията си. 360GT Searchbait има естествен плувен екшън, който рибата не може да откаже. Риболовът не може да бъде по-лесен, просто го хвърлете и го навийте със равномерно навиване. Перфектен за риболов от брега. Дръжте се здраво и бъдете готови за удар.

Blue Fox® Vibrax® Bullet Fly – Размер на острието 2
Трудно е да не стигнете до дилема – воблер или блесна, когато сте на подсъдимата скамейка. Но не се притеснявайте, защото следващото сигурно нещо е Vibrax Bullet Fly. Тази вградена въртяща се машина е идеално проектирана за плитки води, което ви позволява да работите не само в края на дока, но и всичко между тях. И тъй като това е дългогодишна наслада (30% по-тежко от Classic Vibrax, за да хвърлите като куршум), ще покриете два пъти повече вода от останалите. Дори ще накарате момчетата в техните изискани риболовни лодки да ахнат с отвращение, докато издърпвате голяма точно под носа им. Вграденото острие се върти директно върху шахтата в по-широка дъга за повече вибрации, а облечената опашка добавя живописна атракция за тези фини ядещи.

VMC® Curl Tail Sp спинер примамка – 1/16
В Curl Tail Spinnerbait има всичко – листо светкавица и вибрация, които привличат вниманието на рибите и просто няма да ги пуснат. Оборудван с първокласна кука VMC, която има 5% по-голяма разлика от традиционните куки, тя се предлага предварително оборудвана с тяло TriggerX® Curl Tail. Дългата микро-тънка опашка плува с лека и фина вибрация, която действа като магнит, за да извлече плитко хранещи се риби изпод пристанището и от близките плевели, пънове и камъни.

Су Fix® Elite® риболовно влакно, Clear, 330 ярда
За риболов от бряг, правилният избор за влакно е нещо от Sufix. Те предлагат ненадмината здравина и лесно управление, както и превъзходна якост на опън и възли. Elite се справя по-добре и лее с лекота благодарение на патентован процес на екструдиране. Това е идеалният избор за риболов с примамки на Rapala, Blue Fox, Storm и VMC.

Празничен бонус: Когато поръчвате през Rapala.com, направете поръчката си до полунощ на 9 декември 2020 г., за да гарантирате доставка до 23 декември 2020 г.

Статията е преведена от официалния блог на Рапала и е пибликувана на български език първо на сайта rapala-bg.eu

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *