Готови ли сте за най-модерните влакна?

Добре дошли в следващото поколение влакна.

Предлага неотстъплива жилавост.

Ненадмината чувствителност.

И невероятна гъвкавост.

Sufix® Advance® Fluorocarbon риболовна линия е бъдещето на риболова. И сега е тук. В нов национален телевизионен спот сериозните риболовци виждат за първи път какво е вълнението.

Чрез патентован технологичен процес на гел-фаза, Sufix максимизира флуорополимерите, за да създаде 100% флуоровъглеродна линия, която превъзхожда останалите флурокарбонови влакна толкова добре, че заслужава собствената си категория.

Практически невидима във вода, линията Sufix Advance предлага перфектния баланс за риболовци, които искат по-малко разтягане от моно, но повече разтягане от плетеняка. Почти без памет, Sufix Advance предотвратява страховитите линейни намотки, които скачат от вашата макара.

„Изключително издръжлив е, но за пръв път имаме флуоро, което е изключително мек“, казва Rapala Pro Randall Tharp, състезател по риболов в Major League. „И това го кара да продължи дълго време и да излезе добре от вашата макара. И това от своя страна поставя повече риба във вашата лодка. Това ще улесни живота ви и ще уловите повече риба. „

Sufix Advance Fluorocarbon се предлага в макари от 200 ярда и 1200 ярда и в 10 якости: 4-, 6-, 8-, 10-, 12-, 14-, 17-, 20-, 25- и 30-килограмови тест. Толкова е трудно, най-добрите професионалисти в риболова всъщност слизат с тест за половин килограм и въпреки това получават по-висока производителност на теста.

Не забравяйте и доказаните флурокарбонови поводи на Суфикс:

Sufix Super 21 Fluorocarbon

Вижте Sufix Super 21 Fluorocarbon на българския пазар.

Статията е преведена от официалния блог на Рапала и е пибликувана на български език първо на сайта rapala-bg.eu

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *